Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıçdaroğlu Karadenizli kadınlara teşekkür etti

        CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, "Karadeniz'in doğası çok güzel. Bölgede yeşilin bütün tonlarını görmek mümkün. Bu güzel doğaya hepimizin sahip çıkması gerekir" dedi.

        Kılıçdaroğlu, Trabzon'da bir otelde düzenlenen "Işıklar Sönmesin Geleceğimiz Yanmasın" başlıklı panelde yaptığı konuşmada, Karadeniz'in, toplumsal duyarlılığı en fazla olan bölgeler arasında yer aldığını söyledi.

        Özellikle Karadeniz'in doğal güzelliklerinin bozulmaması için bölge insanının özel çaba harcadığını belirtenKılıçdaroğlu, "Sorunu çözmenin yolu, hukuk mücadelesi vermektir, demokratik hakları kullanmaktır ama kesin çözüm istiyorsanız halktan yana bir siyasal partiyi iktidara getirmektir; asıl hedefimiz bu" ifadesini kullandı.

        Bölge kadınının bu konuda nasıl mücadele ettiğini bildiğini aktaranKılıçdaroğlu, "Sizler hakkınızı sonuna kadar arıyorsunuz. Hak aramak, demokratik bir mücadeledir. Nasıl bizim hakkımız varsa doğanın da hakkı vardır. Karadeniz'in doğası çok güzel. Bölgede yeşilin bütün tonlarını görmek mümkün. Bu güzel doğaya hepimizin sahip çıkması gerekir" diye konuştu.

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun yönettiği panelde, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Ercan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Coşkun Erüz, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Onur Kurulu Üyesi ve Elektrik Mühendisi Cengiz Göltaş tarafından sunumlar yapıldı.

        KemalKılıçdaroğlu, panelin ardından bazı vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ