Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 6 ilde eş zamanlı operasyon! Isparta merkezli Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 emniyet personeli gözaltına alındı

        Isparta merkezli Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 emniyet personeli gözaltına alındı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bazı emniyet görevlileri hakkında "Görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira" suçlarından soruşturma yürütüldü.

        3'Ü ESKİ PERSONEL

        Bu kapsamda Isparta merkez olmak üzere Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3'ü eski personel olmak üzere 10 emniyet mensubu gözaltına alındı.

        KOMİSER YARDIMCISI ISPARTA'YA GÖNDERİLDİ

        IspartaCumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bazı emniyet görevlileri hakkında "görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı A.G. gözaltına alındı. A.G. işlemlerinin ardından uçaklaIsparta'ya gönderildi.

        ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Operasyonda gözaltına alınan 10 emniyet personeli, adliyeye sevk edildi.Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Gülkent Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden bazılarının avukatı Hıdır Yıldız, Türkiye genelinde başlatılan emniyete yönelik operasyonların Isparta ayağının gerçekleştiğini söyledi.Söz konusu şüphelilerin daha önce aynı dosya kapsamında savcının daveti üzerine ifade verdiğini ifade eden Yıldız, ancak savcının yeniden gözaltı kararı verdiğini kaydetti.

        Isparta merkezli olarak gerçekleştirilen operasyonda Tunceli, Bingöl, Mardin, Osmaniye ve Antalya illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 3'ü eski polis olmak üzere 10 emniyet personeli gözaltına alınmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ