Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa aydında erkeğe cinsel istismar iddiasına 2 tutuklama

        Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde yaşayan 20 yaşındaki B.Ö'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 39 yaşındaki M.U. ile 43 yaşındaki A.K. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

        İşsiz olan M.U. ve A.K., Sanayi Sitesi'ndeki bir demirci doğrama atölyesinde çalışan B.Ö.'ye, iddiaya göre, bir yıl boyunca farklı zamanlarda korkutarak cinsel istismarda bulundu. Durumdan şüphelenenlerin ihbarı jandarma harekete geçti.

        İfadesine başvurulan B.Ö.'nün zanlıların cinsel istismarını anlatması üzerine iki zanlı yakalandı. B.Ö.'nün İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kontrolde tecavüze uğradığının da belirlendiği kaydedildi. Gözaltındaki M.U. ve A.K.'nın sorgularında suçlamaları kabul ettiği belirtildi. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.U. ve A.K., tutuklandı.

        Öte yandan M.U.'nun kardeşi K.U.'nun (35) da bir süre önce yaşı küçük ve akli dengesi yerinde olmayan bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandığı belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ