Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa adanada barda yan bakma kavgası

        Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan 3 çocuk babası İsmail Akyol, 16 Ocak'ta arkadaşları Orhan K. ve Savaş B. ile birlikte eğlenmek için Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan bir bara gitti. Aksoy ve arkadaşları alkol alırken, yan masada oturan Ferdi O.'nun kendilerini dikkatlice izlediğini fark etti.

        Bakışlardan rahatsız olan Akyol, Ferdi O.'yu dışarıya çağırarak, "Neden bakıyorsun kardeş, bir derdin mi var?" diye sordu. Ferdi O. da "Seninle husumetim olsa ne olur ki?" karşılığını verdi. İkisi de alkollü olan İsmail Akyol ile Ferdi O. arasında tartışma çıktı. Barda çalışanlar araya girmesi sonucu

        İsmail Akyol ile Ferdi O., yeniden masalarına dönüp alkol almaya devam etti.

        Ferdi O., cep telefonu ile arkadaşları Metin A. ile İbrahim Ö.'yü arayıp olay çıktığını söyleyerek yardıma çağırdı. Ferdi O. ile çağırdığı 2 arkadaşı İsmail Akyol'un üzerine yürüyerek yeniden kavga çıkardı. Belindeki tabancasını çeken İsmail Akyol, ateş etmek istedi, ancak silahı tutukluk yaptı. İsmail Akyol'un silahının tutukluk yaptığını fark eden İbrahim Ö. de tabancasını çıkartıp, ateşledi. İsmail Akyol, kasığından yaralandı. Ferdi O. da İsmail Akyol'u vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan İsmail Akyol götürüldüğü Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

        Cinayetin ardından çalışma başlatan polis, olaya karışan İbrahim Ö., Metin A., Serkan K. ile Mehmet B.'yi yakaladı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken İbrahim Ö., tutuklandı diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kavgayı çıkartan ve Akyol'u bıçakladığı ileri sürülen Ferdi O.'nun yakalanması için ise çalışma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ