Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bebeğini öldüren anneden tüyler ürpertici ifadeler "Küvete bırakıp ölemesini bekledim"

        Anne poliste verdiği ifadesinde küveti suyla doldurduğunu, bebeğini içine attıktan sonra başka bir odada ölmesini beklediğini söyledi. Derya K'nın., daha sonra ölü bebeğini küvetin içinden aldıktan sonra polisi arayarak durumu anlattığı öğrenildi. Bu arada, down sendromlu olduğu ileri sürülen bebeğin de sağlıklı olduğu belirlendi. Öte yandan, bebeğini öldüren anne Derya K. sevk edildiği Büyükçekmece Adliyesi'nde tutuklanarak, cezaevine konuldu.

        TÜYLER ÜRPERTİCİ İFADELER

        Tüyler ürpertici olay Büyükçekmece, Beylikdüzü, Batıköy Mahallesi Çamlık caddesi üzerinde dün öğlen saat 13.40 sıralarında meydana gelmişti. Bebeğini öldürdükten sonra telefonla aradığı polislere teslim olan Derya K., önce hastanede psikolojik olarak sağlık kontrolünden geçirildi. Zaman zaman sinir krizleri geçiren Derya K., doktorların "İfade verebilir" raporu üzerine Cinayet Büro Amirliğine getirildi.

        BEBEĞİNİ KÜVETE ATIP ÖLMESİNİ BEKLEMİŞ

        Cinayet Büro Amirliğinde olayla ilgili ifade veren Derya K., tüyler ürpertici cinayetin detaylarını polise anlattı. Derya K., eşi sabah evden ayrıldıktan sonra banyoya gidip küveti doldurduğunu söyleyerek " Daha sonra bebeğimi küvetin içine bırakarak oradan ayrıldım. Başka bir odaya giderek onun ölmesini bekledim. Daha sonra geri dönerek bebeği küvetten çıkardım. Yatak odasına götürüp bıraktım. Daha sonra ne yapacağımı bilemediğim için polisi aradım" dedi.

        DOKTORLAR AİLESİNE "ÇOCUĞU İLE HİÇ YALNIZ BIRAKMAYIN" DEMİŞ

        Yetkililer Derya K.'nın bir süre önce Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğünü, doktorların ailesine "Onu asla yalnız bırakmayın. Hele çocuğu ile yalnız hiç bırakmayın" dediğinin tespit edildiğini belirttiler. Ayrıca Derya K. ve ailesinin bir süredir maddi sıkıntı çektiği de öğrenildi.

        Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Derya K., adliyeye götürüldü.

        GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

        Büyükçekmece'de annesi tarafından boğularak öldürülen 6 aylık bebeğin cenaze namazı kılındı. Namazın ardından baba Mustafa K., 6 aylık oğlunun cenazesini araca kucağında taşıdı. Ayakta durmakta güçlük çeken babaya yakınları yardım etti.

        Bebek K.K. için bugün İncirli Fatih Camii'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Ayakta güçlükle durabilen baba Mustafa K.'yı aile yakınları teselli etti. Cami imamı, namazdan önce "Helalliği yok. Günahsız tertemiz yavrumuzu Rabbimize uğurlayacağız." dedi. Cenaze namazının ardından baba Mustafa K. oğlunun cenazesini kucağında taşıdı.

        Camiden araca kadar yürüyen baba Mustafa K., oğlunun cenazesini araçta da kucağında taşıdı. Cenaze, Topkapı Çamlık Mezarlığında defnedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ