Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa aytekin koçak levent özkarayı oğlunun gözleri önünde öldürdü

        HABERTÜRK / ANKARA

        CHP Sözcüsü Haluk Koç’un sekreteri Eda Özkara’nın eşi Levent Özkara’nın (44), komşusu Aytekin Koçak tarafından 13 yaşındaki oğlunun gözleri önünde tabancayla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet nedeniyle 10 yıla yakın hapis yattığı öğrenilen Koçak yakalandı.

        GÜRÜLTÜ TARTIŞMASI

        Levent Özkara, önceki gün öğle saatlerinde 13 yaşındaki oğlu Hüseyin Alp’i okula götürmek için evlerinden çıktıkları sırada binanın girişinde Aytekin Koçak ile karşılaştı. Özkara ile komşusu Koçak arasında Koçak’ın evinde hafta sonu yapılan gürültü nedeniyle tartışma yaşandı. Kameralara yansıyan tartışma sırasında Özkara, oğlu Hüseyin’e oradan uzaklaşmasını söyledi.

        KORKUDAN SAKLANDI

        13 yaşındaki Hüseyin Alp’in uzaklaştığı yerden babasına baktığı bir anda belindeki ruhsatsız tabancasını çeken Koçak, Özkara’ya ateş etti. Başından vurulan Özkara yere düşerken, Koçak başına 2 el daha ateş etti. Babası gözleri önünde 3 kurşunla vurulan Hüseyin Alp, önce park halindeki araçların arkasına saklandı. Sonra ise yerde yatan babasının yanına giderek dizleri üzerine düştü.

        Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Korkunç cinayetin ardından harekete geçen polis ekipleri, Koçak’ı akrabalarıyla para almak için buluşurken ruhsatsız silahıyla birlikte yakaladı. Koçak, Özkara’nın kendisini tahrik ettiğini iddia etti. Koçak’ın kan davası nedeniyle daha önce de cinayet işlediği ve yaklaşık 10 yıl hapis yattığı öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ