Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Lüleburgazda film gibi kuyumcu soygunu

        Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde yüzleri kar maskeli ve silahlı 3 kişi, sahibini etkisiz hale getirdikleri kuyumcu dükkanından 1.5 kilo altın çaldı.

        Kaçmaya çalıştıkları otomobilin alev alarak yanması üzerine şüpheliler, çaldıkları altınları bırakarak kendilerini takip eden başka bir araçla kaçtı.

        Olay, dün gece Kocasinan Mahallesi'nde Feyzullah Çeralp'e ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. Yüzleri kar maskeli, pompalı tüfek ve tabancalı 3 kişi, işyeri sahibi Feyzullah Çeralp'i etkisiz hale getirdikten sonra vitrinde bulunan 1.5 kilo altını çaldı. Daha sonra çevreye rasgele ateş açan soyguncular, 34 NE 2073 plakalı otomobile binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        KAÇTIKLARI ARAÇ YANDI

        Polisin takibe aldığı araç ise Turgutbey köyü yakınlarında alev aldı. 3 kişi, altınları araçta bırakarak kendilerini takip eden başka bir araçla kaçtı. Yanan otomobil itfaiye ekiplerince söndürülürken, polis tarafından araçta yapılan aramada çalınan altınlar, 1 pompalı tüfek ve 2 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

        Aynı kuyumcu dükkanının 2012 yılı Ocak ayında da soyulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ