Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Osmaniye'de yangın: 1 ölü, 2 yaralı

        OSMANİYE'de bir apartmanda çıkan yangında 53 yaşındaki Şükran Aytar yanarak hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen 2 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

        Sabah saat 07.45 sıralarında Raufbey Mahallesi 9577 Sokak'ta Selvi Apartmanı'nın 4'üncü katındaki Aytar ailesinin evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Osmaniye Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Bu sırada alevlerden kaçarak balkona çıkmayı başaran 53 yaşındaki Seyfettin Aytar uzatılan merdivenle kurtarılırken, eşi Şükran Aytar yanarak hayatını kaybetti. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen itfaiye eri 52 yaşındaki Ahmet Avşar ile Seyfettin Aytar Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

        HEMŞİRE KIZI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

        Sabah kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrılan Aytar çiftinin 22 yaşındaki hemşire kızı Dilan Aytar da olayı duyar duymaz eve geldi. Özel bir hastanede çalışan genç kız, annesinin öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi. Genç kızı olay yerindeki ambulansta bulunan sağlık görevlileri güçlükle sakinleştirdi.

        Yangının söndürülmesinin ardından Şükran Aytar'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangının neden çıktığı belirlenemezken, soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ