Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şanlıurfa'da 2 PKK'lı teslim oldu

        Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde iki terörist silahsız bir şekilde teslim oldu.

        Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, Şanlıurfa Suruç'ta güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır." denildi.

        BİR HAFTADA 16 TERÖRİST TESLİM OLDU

        Genelkurmay Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre son bir haftada yurdun farklı yerlerinde 16 teröristin silahsız bir şekilde teslim olduğu belirtildi. Resmi verilere göre son bir haftada Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 2, Çukurca'da 2, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir, Silopi ilçesinde 4, Ağrı Doğubeyazıt'ta bir ve Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 kişi olmak üzere toplam 16 kişinin silahsız bir şekilde teslim olduğu bildirildi.

        3 TERÖRİST SİLAHSIZ OLARAK YAKALANDI

        Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Suriye'den yurda giren üç terörist, Şırnak'ın Cizre ilçesinde silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı.

        Öte yandan Hakkari'de teröristler, Yüksekova-Dağlıca'daki ileri emniyet üs bölgesi, uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtı.

        Güvenlik güçleri ateşe karşılık verdi.

        CHA- AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ