Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şişli'de iş merkezine silahlı saldırı Şişli'de silahlı saldırı

        Şişli'de bulunan bir inşaat şirketinde, toplantı sırasında alacak-verecek meselesinden kavga çıktı. Kavga sırasında silahını çeken bir kişi etrafındakilere ateş açtı. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.

        Olay, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak üzerinde bulunan bir inşaat şirketinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şirketteki toplantı sırasında, alacak-verecek meselesinden dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine, yanında bulunan silahını çeken bir kişi, etraftakilere ateş açtı. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.

        Yaralılardan biri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, 2'si de Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olaydan sonra motosikletle kaçan saldırganı yakalamak için polis çevrede arama çalışması başlattı.

        İş merkezinin yan tarafında çalışan bir esnaf ise şunları kaydetti: “İki tanesi aşağı, bir tanesi yukarıya, diğerleri yine aşağı kaçmış. Biz alt kattaydık. 5-6 el ateş edilmiş. Yukarıdan aşağı vuran kişi inmiş. Genel müdürümüz kapıyı kapatmış. Kapı kapanınca aşağı ki yoldan devam etmiş. Ofisi bastıklarını söylüyorlar. Yukarıda toplantı varmış. Tartışma falan çıktığı söyleniyor. Sonra silahlar konuşmuş.”

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ