Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'nun hafta sonu gerçekleştirdiği Diyarbakır ve Batman il kongrelerindeki "Kürtçe öğrenmek istiyorum" açıklamalarına sert tepki gösterdi.

        İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

        12 yıllık AKP iktidarı çiftçimizi yalnızlığa itmiştir. AKP çiftçiyi yüz üstü bırakmıştır. Soygun şebekesi konu çiftçi olunca gözünü toprak doyursun diyecek kadar küçülmektedir.

        Rakamların söyledğiyle AKP'nin söylediği sözler doğru değildir. Çiftçilerimizin 2007 yılında göre bankalardan kullandığı kredi miktarı artmıştır ne yazık ki alınan borçların geri ödenmesi kolay olmamıştır. Gidişat hayra alamet değildir.

        Artık ülkemizde saman bile ithal edilmiştir. Birçok yöremizde hayvanlar açlıkla yüz yüzedir. Mahsulü tarada kalmış çiftçilerimize binbir zorluk çıkartılmakta zarar ve ziyanları karşılanmamaktadır.

        Tarladaki istihdam payı da hızla düşmüştür. Afrika'da kahramanlık pozu veren uyanıklar, size soruyorum akara kokara değil çuvala girene bakın! Millete gelince yok diyen iktidarın kaçacak yeri kalmadı.

        Çiftçimizin perişanlığına cesaretiniz varsa odaklanın. uzaklara gitmeyiniz, başka yerlerde mağdur aramayınız, mağdur kırlarda, köylelerde , yaylalardadır. Evdeki hesap tarladaki başağa vurmamaktadır, borç gırtlağa bulmaktadır

        İki cami arasında beynamaza dönen Başbakan ve hükümeti aciz haldedir.

        Çiftçi kardeşim bunca zulme ve haksızlığa rağmen hala AKP'ye evet diyecek misin?

        Seni önemsemeyen AKP'ye hala oy verecek misin? Ananı da al git küfürünü tekrar işitmek istiyorsan AKP'ye destek ver. Yok eğeer bunların hepsinden muzdaripsen, son sözü ben söylerim dersen çaren vardır seçeneğin önündedir. Burada vatan sevdalısı çiftçi ve köylü savunucusu MHP'dir.

        Reçete Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Köylünün yanında, çiftçinin arkasında, her meselenin farkındayız.

        Çiftçilerimizi desteklemek için geliyoruz. Biz yaparız, herkesi mutluluğa, huzura ulaştırırız.

        7 Haziran'da Türk milleti yeni baştan MHP ile Allah'ın izniyle doğacak. Kavurgayla karın doymaz AKP ile gelecek olmaz.

        Türkiye'nin toprak bütünlüğü sorgulanmakta, Türk milletinin varlığı operasyon geçirmektedir. Milli bekaamız kırılgan bir kulvardadır.

        "DAVUTOĞLU NE KONUŞTUĞUNDAN HABERSİZDİR"

        Başbakan haftasonu Diyarbakır ve Batman'daki konuşmasında PKK'ya şirinlik yapacağım derken milli haysiyetle ters düşmüştür.

        Başbakan Davutoğlu güzel Kürtçemizi öğrenmek istiyorum diyerek, şuursuzluğunu ortaya koymuştur.

        "NE ZAMAN TÜRK-KÜRT AYRIMI OLDU"

        Hükümet alenen suç işlemekte vatana ihamet etmektedir. Başbakan Davutoğlu, Batman’da 'Türk kürt ayrımı yapılmasına izin vermeyiz' sözleriyle oyalanmaktadır. Şimdiye kadar ne zaman Türk Kürt ayrımı olmuştur.

        Misak-ı Milli yeminine sadık ve bağlıyız. Misak-ı Milli, Türk milletinin dillere destan dirilişidir. Kurtuluşun mirası Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Misak-ı Milli'nin mirasçısı, sancaktarı ülkücü harekettir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ