Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa isa akdağı rögar kapağı öldürdü

        Neşet KARADAĞ/HABERTÜRK

        Sarıhamzalı Mahallesi 47013 Sokak 10 numaralı evde oturan 6 çocuk babası İsa Akdağ rahatsızlandı. Ağrı kesici vurdurmak için önceki gün akşam saatlerinde engelli kardeşinin elektrikli 3 tekerlekli bisikletiyle sağlık ocağına gitti. İğne yaptırdıktan sonra eve dönen Akdağ, 47007 sokaktaki anayolda yoldan biraz yüksek olan rögar kapağının üzerinden geçerken bir lastiği havaya kalkan bisiklet devrildi. Akdağ, devrilen bisikletle birlikte aynı güzergahta hareket halindeki 49 yaşındaki Zeki İ. yönetimindeki briket yüklü kamyonun altında kaldı. Akdağ, feci şekilde hayatını kaybetti.

        Babalarının ölüm haberi üzerine olay yerine giden çocukları sinir krizi geçirdi. Oğlu Burhan Akdağ, cenazesi kaldırılana kadar babasının başından ayrılmadı. Akdağ'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın kaza yerinde yaptığı incelemeden sonra oğluna teslim edildi ve Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Kamyon şoförü Zeki İ. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

        Kaza anı ise yoldaki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Akdağ'ın kullandığı elektrikli bisikletin yoldan yüksek olan rögar kapağının üzerinden geçerken devrilip kamyonun altına girmesi dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ