Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa mersinde kendilerini polis diye tanıtanlar genç kadını kelepçeledi

        Genç kadın, kollarındaki kelepçe ile birlikte kaçarak canını zor kurtardı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Metropol İş Merkezi'nde çaycılık yapan M.Y. (23) isimli kadın, kendilerini polis olarak tanıtan biri yaşlı diğeri genç iki kişi tarafından iş yerinden karakola götürme bahanesi ile alındı. Genç kadının iddiasına göre, bir araca bindirilen kadın, yerini bilmediğini söylediği Beşyol Parkı civarındaki bir eve götürüldü. Burada kendisini polis olarak tanıtan şahıslar genç kadının bileklerine kelepçe taktı. Şahısların dalgınlığından yararlanan M.Y. ellerindeki kelepçe ile birlikte evden kaçtı. M.Y. kelepçeleri kazağının kolları ile gizleyerek Kuruçeşme Parkı'na kadar geldi.

        Genç kadın kendisini götürmesi için haber verdiği eşinin arkadaşını beklediği sırada vatandaşlar ise kolundaki kelepçeyi görerek polislerden kaçmış olabileceği düşüncesi ile durumu '155 Polis İmdat' hattına bildirdi.

        Kuruçeşme Parkı'na sevk edilen ekipler, genç kadının bir araçla ayrıldığını tespit edince araştırmaya başladı.

        Ekipler, aracı Devlet Hastanesi'ne yakın bir yerde durdurarak kadını indirdi. Yapılan araştırmada, ekiplerden kaçan bir kadının olmadığı tespit edildi. Çelişkili ifadeler veren M.Y., kendisini polis olarak tanıtan iki kişi tarafından bilmediği bir eve götürülerek, koluna kelepçe vurulduğunu, ardından kaçtığını söyledi. Götürüldüğü evi gösteremeyen kadın, ifadesinin ardından serbest bırakılırken, polisler kadını kaçırdığı iddia edilen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ