Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ümraniyede alkollü koca 20 yaşındaki eşini öldürdü

        Mustafa ŞEKEROĞLU/HABERTÜRK

        İstanbul Ümraniye'de oturan 29 yaşındaki Mehmet A., 4 yıl önce evlendiği 20 yaşındaki eşi Songül A.'yı bıçaklayarak öldürdü.

        Yaralama ve aile içi şiddetten poliste kaydı bulunan Mehmet A., işyerinde yakalandı. Zanlı, cinayet suçundan tutuklandı.

        Ümraniye'de 5 gün önce yaşanan olayda; bir işyerinde servis şoförlüğü yapan Mehmet A., ekonomik sıkıntılar nedeniyle sık sık karşı karşıya geldiği eşi Songül A. ile yeniden tartışmaya başladı. Sinirlenen Mehmet A., mutfaktan aldığı bıçağı eşine sapladı. Saldırdan evden kaçtı. Bağrışmaları duyup eve gelen komşuları, kanlar içinde yatan Songül A. ile karşılaştı. Sağlık ekiplerine haber verilmesiyle ambulansa konulan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Ancak Songul A. kurtarılamadı.

        Cinayet masası ekipleri, olaydan bir gün sonra zanlıyı işyerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yaralama ve aile içi şiddetten poliste kaydı bulunan zanlının, eşine daha önce de şiddet gösterdiği anlaşıldı.Cinayeti itiraf eden Mehmet A., "Ekonomik sıkıntılar nedeniyle karımla sık sık tartışıyorduk. Aramızda geçimsizlik vardı. O gün alkol almıştım. Yine tartışmaya başladık. Sinirlendim. Dayanamayıp bıçakladım" dedi.Saruşturmanın ardından zanlı Mehmet A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ