Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sabri Dilek serbest bırakıldı O sürücü serbest kaldı: Böyle olsun istemezdim Necla Aladağ'ın ölümüne neden olan sürücü serbest kaldı

        Uludağ Birinci Oteller Bölgesi'nde, kullandığı 34 DT 6156 plakalı otomobiliyle çarptığı 47 yaşındaki Necla Aladağ'ın ölümüne, 44 yaşındaki Saniye Yaman'ın da yaralanmasına neden olan Sabri Dilek, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede ifade veren Sabri Dilek, Cumhuriyet Savcısı tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Dilek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        "BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM"

        Mahkeme çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve kafe işletmecisi olduğu bildirilen Sabri Dilek, çok üzgün olduğunu belirterek, "Kaza bu. Ailemle günübirlik Uludağ'a çıkmıştık. Yol buzluydu. Tek şeritli yoldan iniyordum. Ne kaldırım, ne işaret levhası vardı. Araba kaymaya başladı. Tekerler de kilitlendi. Böyle olmasını istemezdim yakınlarına baş sağlığı dilerim. Elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ