Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Denizli'de fuhuş operasyonu!, Pamukkale ilçesinde, 65 yabancı uyruklu kadına "zorla fuhuş yaptırdığı" iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı

        , Rusya Federasyonu, Gürcistan ve Azerbaycan vatandaşı 65 kadının kente getirilerek fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine Pamukkale ilçesindeki Pamukkale ve Karahayıt mahallelerinde 10 adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda 65 kadın ile bu kadınları fuhşa zorladığı iddia edilen 35 kişi gözaltına alındı. Kadınları fuhşa zorladıkları iddia edilen kişilerden 27'si jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.O. (34), S.G. (35), H.Ç. (33), F.K. (39), F.K. (42), M.Ç. (43) "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçundan tutuklandı. Zanlılardan H. P. (31) ile Rusya vatandaşı kadın G.A. (30) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Pamukkale ile Karahayıt mahallelerinde 10 adrese düzenlenen operasyonda Rusya Federasyonu, Gürcistan ve Azerbaycan vatandaşı 65 kadın ile kadınları fuhşa zorladığı iddia edilen 35 kişiyi gözaltına almış, şüphelilerin kaldığı evlerde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 4 av tüfeği ile bunlara ait 50 fişek ele geçirilmişti.

        Kadınlar, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmişti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ