Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alkollü şahısların kavgası kanlı bitti, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde alkol aldıkları iddia edilen 6 kişi arasında çıkan kavgada silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Olayda gözaltına alınan zanlıya ölen kişinin yakınları saldırdı

        Olay Yaraşlı Köyü Dereköy mevkisinde top sahasında meydana geldi. İddiaya göre. Hasan Karakuş (45) aralarında yeğeni ve arkadaşları da bulunan 6 kişi ile birlikte Dereköy mevkiinde alkol almaya başladı. Bu sırada sebebi belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Av silahının kulllanıldığı kavgada boğazından vurulan Hasan Karakuş, beraber alkol aldıkları Murat A. Yalçın K. ve Faik. K. tarafından özel hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan Karakuş hayatını kaybetti. Karakuş'u hastaneye getiren Murat A., Yalçın K. ve Faik. K. jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

        Murat A.'nın özel hastanede yapılan alkol testinde 1.52 promil alkollü olduğu öğrenilirken, doktor raporu için özel hastaneden ekip aracına bindirilerek devlet hastanesine götürüldü. Bu sırada ölen Karkuş'un yakınları zanlıya saldırdı.

        Olayda hayatını kaybeden Karakuş'un cesedi ise ambulansa alınarak otopsi için devlet hastanesi morguna konuldu. Haberi alan Karakuş ailesi hastaneye akın ederken, Hasan Karakuş'un 14 yaşındaki kızı Arzu, "Bana babamı gösterin. Ben şimdi anneme ne diyeceğim" diyerek göz yaşı döktü.

        Olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişinin ise arandığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ