Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kılıçdaroğlu akademisyenlerle bir araya geldi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde akademisyenlerle 5 saatlik toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında bir açıklama yapmadan Kuşadası'ndan ayrıldı. Toplantının değ

        Zafer HACISALİHOĞLU / KUŞADASI

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde akademisyenlerle 5 saatlik toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu, Charisma Hotel'de gerçekleşen toplantı sonrasında bir açıklama yapmadan Kuşadası'ndan Ankara'ya gitmek üzere ayrıldı. Toplantının değerlendirmesini yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, şunları söyledi:

        "YARARLANACAĞIMIZ ÖNERİLER ALDIK"

        "Akademisyenler iki gün önce toplantının yapıldığı otele gelip, kendi aralarında görüşmelerde bulundu ve tek tek tebliğler yerine ortak akılla öneriler ürettiler. Burada sadece İzmir'den Ege Bölgesi'nden akademisyen yoktu. Türkiye'nin hemen her bölgesinden akademisyenler burada bulunuyordu. Çok önemli çalışmalarını, tek tek değil bir bütün halinde çok iyi anlattılar. Siyasete atıldığımdan beri, gördüğüm en önemli toplantılardan birisi oldu. Bizlerin de önümüzdeki dönemde yararlanacağımız sayısız öneriler aldık. Genel Başkanımız, da notlar aldı."

        "İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ"

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayata, toplantıda özellikle aile, kadın ve çocuk kavramlarının ön plana çıktığını belirterek, bunların yanında seçimlerde ittifak konusuna da değinildiğini kaydetti. Ayata, seçimlerde kesinlikle hiç kimseyle ittifak yapmayacaklarını ve Türkiye'nin hemen hemen tamamında da milletvekilliği aday adaylarının ön seçimden geçeceğini vurguladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ