Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yine Yalvaç, yine cinayet

        HABER MERKEZİ

        ISPARTA’nın Yalvaç İlçesi’nde 49 yaşındaki G.S., dini nikâhla birlikte yaşadığı 67 yaşındaki Osman Tokmak’ı öldürdükten sonra gittiği Bursa’da polise teslim oldu. G.S.’nin kesici bir aletle Tokmak’ın başını gövdesinden ayırmaya çalıştığı ihtimali üzerinde duruluyor. Eşinden ayrılıp 6 yıl önce İstanbul’dan Yalvaç’a yerleşen 3 çocuk babası Osman Tokmak, 6 ay önce 1 çocuk annesi G.S. ile dini nikâhla birlikte yaşamaya başladı. Aralarındaki geçimsizlik nedeniyle G.S. bir süre önce evi terk etti. Eşyalarını toplamak için önceki gün dönen G.S. ile Osman Tokmak arasında tartışma çıktı. G.S., Tokmak’ın başına kesici aletle vurdu. Kanlar içinde kalan Osman Tokmak’ın üzerini yorganlarla örten G.S., evden çıktı. Komşularına “Ben gidiyorum. Osman çarşıda” diyen G.S., eşyalarını yüklediği kamyonetle olay yerinden ayrıldı. Dün sabah Osman Tokmak’tan haber alamayan komşuları kapıyı çaldı, ancak açan olmadı. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri giren polis, Tokmak’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yorganların altında secde etmiş vaziyette bulunan Osman Tokmak’ın sağ kulağının koptuğunu ve kan kaybından yaşamını yitirdiğini belirledi. Bursa’ya giden G.S. ise Osmangazi İlçesi’nde polise cinayeti işlediğini söyleyerek teslim oldu.

        ENSESİNDE DERİN YARIK TESPİT EDİLDİ

        Ceset üzerinde yapılan incelemede Osman Tokmak’ın ensesinde derin bir kesi olduğu tespit edildi. G.S.’nin kesici bir aletle Osman Tokmak’ın başını gövdesinden ayırmaya çalıştığı ihtimali üzerinde duruluyor. Evde herhangi bir kesici alete rastlanılmadı. Olaydan sonra Bursa’da teslim olan G.S.’nin 18 yaşındaki oğlunun da cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı belirtildi.

        Başını kesip köy meydanına atmıştı

        ISPARTA Yalvaç’ta Nevin Yıldırım, 28 Ağustos 2012’de kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü 2 çocuk babası Nurettin Gider’i av tüfeği ile öldürdükten sonra, başını kesmiş ve “Millet kelle görsün” diye bağırarak köy meydanına atmıştı. Aynı gün gözaltına alınan Yıldırım, ertesi gün tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Cezavi’ne konulmuştu. Olay gününde Gider’den 6 aylık hamile olduğu belirtilen Yıldırım’ın, 17 Kasım’da dünyaya getirdiği kız çocuğu evlatlık verilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ