Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa hamdullah ayaydın esenler otogarda baldızıyla kaçarken öldürüldü

        Nihat ULUDAĞ/HABERTÜRK

        Mardin’de dini nikâhla evlendiği eşinden 2 yaşında bir oğlu olan Hamdullah Ayaydın (25), iddiaya göre baldızı Ceylan İ.’ye (19) âşık oldu. Sevgililer, yasak aşkları duyulunca sırra kadem bastı.

        Ancak aileler, ikiliyi geri dönmeye ikna etti. Hamdullah ve Ceylan’ın Mardin Kızıltepe’ye dönmelerinin ardından iki aile, ayrı ayrı ölüm kararı aldı. Bunu öğrenen sevgililer ikinci kez kaçtı. Otobüsle Mardin’den İstanbul’a giden Hamdullah Ayaydın ve Ceylan İ., Bayrampaşa’daki otogarda bıçaklı saldırıya uğradı.

        Ayaydın ölürken, Ceylan İ. ağır yaralandı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altında tutulan Ceylan İ., hayati tehlikeyi atlatamadı. Polis, Ceylan İ.’yi yeni bir saldırıya uğramaması için koruma altına aldı.

        SALDIRGANLAR 6 KİŞİ

        Polis, başlattığı soruşturmada saldırganların 6 kişi olduğunu belirledi. İkiliyi bıçaklayan kızın ağabeyi Y.İ. ve erkek kardeşi S.İ.’nin yanında diğer kardeşleri İ.İ.’yle amca oğulları A.İ., E.İ. ve Ş.İ.’nin de olduğu tespit edildi. Polis 6 şüphelinin izini sürerken, Ceylan İ.’nin babası Sabri İ. azmettirici iddiasıyla Mardin’de gözaltına alındı.

        ZANLILAR BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

        Saldırıya uğrayan Ceylan İ.’nin ve olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren zanlıların kamera görüntülerine HABERTÜRK ulaştı.

        Görüntülerde sırtından bıçaklanan Ceylan İ., sendeleyerek yürümeye çalışıyor. Bir süre sonraysa yere düşüyor. Onlarca kişiyse genç kızı sadece izliyor ve kimse yardım etmiyor. Ceylan İ.’nin 3 kardeşi ve 3 amca oğluysa olayın ardından koşarak kaçıyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ