Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son mesaisinde can verdi Maden ocağında iş kazası: 1 ölü Üzerine kaya parçası düşen maden işçisi öldü

        Erdoğan CANKUŞ / HABERTÜRK

        Olay, Fethiye- Göcek'te özel bir şirkete ait Kuzkavak 502 isimli maden ocağında meydana geldi. Gece vardiyasında çalışırken saat 02.00 sıralarında 400 metre derinlikteki destek takozunu düzetmeye giden Taşkın, burada çalıştığı sırada üzerine yaklaşık 2 ton ağırlığındaki kaya parçası düştü. Kayayı üzerinden kaldıran diğer işçilerin 112 Acil Servis ekiplerini aramasına karşın Taşkın'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi. Fethiye Cumhuriyet Savcısının incelemesinin, Taşkın'ın cenazesi geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla madenin girişi jandarma ekiplerince kapatıldı.

        EMEKLİ OLACAKTI

        Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Ali Taşkın'ın dün ocağa girmeden önce emekliliği hak kazandığı haberini alınca çok sevindiği, mutluluğunu iş arkadaşları ve ailesiyle paylaştığı öğrenildi. Mehmet Ali Taşkın'ın şirket muhasebesine giderek emeklilik hesabı yaptırdığı ve emekliliğinin dolduğunu hatta 3 ay fazla çalıştığını bu gece ise son kez son mesaiye girdiğini söylediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ