Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa edirnede 68 yaşındaki adam 3 kilo eroinle yakalandı

        Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, gazetecilerin "Uyuşturucuyu nereye götürüyordunuz?" sorusuna "Cehenneme" diye yanıt verdi.

        Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, otomobille kente uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince ortak yürütülen operasyonda plakası tespit edilen otomobil, güvenlik güçlerince takibe alındı. Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından otomobil ve şüpheliler Edirne'nin Havsa İlçesi yakınlarında jandarma ekiplerince durduruldu.

        Araçta ve 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Jandarma ekipleri araçta bulunan 3'ncü kişinin yolda inip yaya olarak kaçtığını tespit etti. Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren jandarma ekipleri

        araçtan inen kişinin 68 yaşındaki Ahmet D. olduğu tespit belirledi. Bu sabah Yunanistan sınırındaki Tayakadın Köyü'nde jandarma ekiplerince yakalanan D.'nin elindeki poşette 3 kilo 200 gram eroin ele geçirildi.

        "CEHENNEME GÖTÜRÜYORUM"

        Edirne Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Ahmet D., kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Uyuşturucuyu nereye götürüyordunuz?" sorusuna ‘Cehenneme götürüyorum' diye karşılık verdi. Jandarma ekiplerince sağlık kontrolünün ardından hastaneden çıkarılan D., ifadesi için Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, 'Uyuşturucu satmak' suçundan çok sayıda sabıkası olduğu ortaya çıktı.

        Jandarma ekiplerince durdurulan otomobilde yakalanan 2 kişi serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ