Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Eski milli futbolcu ve ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olacağını açıkladı

        Yeşil sahaların 'kral' lakaplı eski yıldızı Tanju Çolak da 7 Haziran'daki milletvekilliği seçimleri öncesi istifa edenler kervanına katıldı.Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir kafeteryada basın toplantısı düzenleyen eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Çolak, "Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsun'dan veya İstanbul'dan aday adayı olduğumu açıklayacağız" dedi.

        '20 BİN ÜYEMİZLE DESTEKLİYORUZ'

        Toplantıda konuşan Köksal Akman da, 20 bin üyesi bulunan federasyonun milletvekili adayının Tanju Çolak olduğunu söyledi. Çolak'ı, hangi partiden aday olursa olsun destekleyeceklerini belirten Akman, Çolak'ın Samsun veya İstanbul'dan aday olmasını istediklerini ifade etti.Çolak, "Futbolumla, aldığım ödüllerle insanları nasıl mutlu ettiysem bundan sonra da milletimize yardım ederek mutlu etmek istiyorum. Millete hizmet etmek istiyorum. Ben de milletvekili adayı olmak istiyorum" dedi.

        'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONUNA KADAR AÇIKLAYACAĞIZ'

        Adaylığını Ak Parti'den koymayı düşündüğünü belirten Çolak şöyle konuştu: Ak Parti'ye üyeliğim de var. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Samsun'dan veya İstanbul'dan aday adayı olduğumu açıklayacağız. Özellikle ben Samsun ve Samsunspor'un askeriyim. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum ama milletvekili aday adaylığım Samsun mu olur İstanbul mu olur bilmiyorum. Yapacağımız istişarelerle bunu belirleyeceğiz.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ