Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlunun dönmesi için açlık grevinde bulunan anne Fidan Ulağ'ı telefonla aradı

        CHP Genel BaşkanıKemalKılıçdaroğlu, terör örgütüne katıldığını belirttiği oğlunun dönmesi için açlık grevinde bulunan Fidan Ulağ'ı telefonla aradı.

        CHP Genel Merkezinden yapılan açıklamaya göre,Kılıçdaroğlu"Oğlumu istiyorum" diyerek Tunceli'de açlık grevine başlayan anne Fidan Ulağ'a telefonla ulaştı.

        Kendisine, "Oğlum Van'da üniversitede okuyordu, doktor olacaktı, kaçırıldı. Ben oğlumu geri istiyorum. Bana hep 'gelecek' dediler, gelmedi. Bana oğlumu göndersinler, perişan olduk" diyen Anne Fidan Ulağ'a sabır dileyenKılıçdaroğlu, Feramuz Ulağ'ın kaçırılmasını kınadı ve en kısa sürede evine, okuluna dönmesini temenni etti.

        FERAMUS ULAĞ

        Anne Fidan'a her zaman yanlarında olduğunu ve ne tür sorunları olursa olsun çözümü için yardımcı olacaklarını ileten Kılaçdaroğlu, Ulağ ailesinin kendisine her zaman ulaşabileceğini belirtti.

        CHP Lideri KIılçdaroğlu, Ulağ ailesine, çocuklarına, yakınlarına, hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ve sevgilerini iletti.

        ANNE VE ÇOCUKLARI AÇLIK GREVİNDE

        Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan oğlu Feramuz Ulağ'ın (20) terör örgütüne katıldığını iddia eden 55 yaşındaki anne Fidan Ulağ, diğer oğlu Müjdat, kızları Songül, Berna, Gülcan ve Seylan Ulağ ile Moğultay Mahallesi'ndeki Seyit Rıza Parkı'nda kurdukları çadırda 8 Şubat'ta başlattıkları "açlık grevi"ni sürdürüyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ