Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa izmirde 11 yaşındaki Elmas balkonda oynarken yaşamını yitirdi

        Okulunda başarılı bir öğrenci ve çevresinde sevilen çok biri olan Elmas Cevahir'in ölümü, yakınlarıyla arkadaşlarını yasa boğdu.

        Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Elmas Cevahir Ergat, iddiaya göre, dün öğle saatlerinde, Atatürk Mahallesi Barbaros Caddesi numara 109'daki evlerinin balkonunda oynadığı sırada, sandalyenin üzerine çıkıp tellerde asılı olan tülbenti boynuna geçirdi. Bir anda sandalyenin ayağının altından kaymasıyla, küçük kız asılı kaldı. Bir süre asılı kalan Elmas'ı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Durumu fark eden yakınları da Elmas'ı asılı kaldığı yerden indirdi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Elmas Cevahir Ergat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından Ergat'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        BAŞARILI BİR ÖĞRENCİYDİ

        Okulunda sevilen ve başarılı bir öğrenci olan Elmas Cevahir Ergat'ın ölüm haberini alan yakınlarıyla arkadaşları şoke oldu. Anne ve babası öğretmen olan Ergat'ın, herhangi bir sorununun bulunmadığı, maddi durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

        Yakınları, Ergat'ın güler yüzlü bir çocuk olduğunu, hiçbir probleminin bulunmadığını ve oyun oynarken merak edip tülbenti boynuna geçirmiş olabileceğini söyledi.

        Elmas Cevahir Elmas'ın cenazesi, otopsinin tamamlanmasının ardından Bornova'da düzenlenecek cenaze töreni sonrası aynı ilçede toprağa verileceği bildirildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ