Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 11 yaşındaki kızları Elmas,boğularak hayatını kaybetti. Polis intihar ihtimali üzerinde de duruyor

        Neşet DİŞKAYA / HT GAZETE

        İzmir’in Bornova İlçesi’nde öğretmen bir çiftin 11 yaşındaki kızları Elmas Cevahir Ergat, iddiaya göre balkonda oynarken sandalyeye çıkıp çamaşır tellerine asılı olan tülbenti boynuna geçirdi. Bir anda sandalyenin ayağının altından kaymasıyla havada asılı kalan talihsiz kız, yaşamını yitirdi. Oyun oynarken öldüğü ileri sürülen Elmas’ın intihar etmiş olma ihtimali de araştırılıyor.

        KOMŞULAR GÖRDÜ

        Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Elmas Cevahir Ergat, önceki gün öğle saatlerinde, Atatürk Mahallesi Barbaros Caddesi’ndeki evlerinin balkonunda oynadığı sırada, sandalyenin üzerine çıkıp çamaşır telinde asılı olan tülbenti boynuna geçirdi. Sandalyenin ayağının altından kaymasıyla, küçük kız bir anda havada asılı kaldı. Olayı gören komşular, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Durumu fark eden ailesi de Elmas’ı hemen asılı kaldığı yerden indirdi. Ancak sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Elmas’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından küçük kızın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

        Okulunda sevilen ve başarılı bir öğrenci olan Elmas’ın ölüm haberini alan yakınlarıyla arkadaşları şok oldu. Arkadaşları, anne ve babası öğretmen olan Elmas’ın herhangi bir sorununun bulunmadığını, ailesinin maddi durumunun da iyi olduğunu belirtti. Yakınları ise küçük kızın güler yüzlü bir çocuk olduğunu, oyun amacıyla tülbenti boynuna geçirmiş olabileceğini söyledi. Ancak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, oyun oynarken öldüğü ileri sürülen Elmas’ın intihar etmiş olma ihtimalini de araştırıyor.

        FACEBOOK SAYFASI İNCELENİYOR

        Polisin, olayı aydınlatmak için küçük kızın Facebook sayfasını inceleyeceği ve okul arkadaşlarıyla görüşeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ