Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocası tarafından dövülen kadının amcası, damadı kafasına balta vurarak öldürdü

        Müslim SARIYAR / HABERTÜRK

        İstanbul Sancaktepe’de kocası tarafından dövülen bir kadının amcası, aynı zamanda kiracısı olan damadı kafasına balta vurarak öldürdü. Tutuklanan amca, “Çocukları taciz ediyordu” iddiasında bulundu.

        Baltalı cinayet Sancaktepe Merve Mahallesi’nde geçen salı günü meydana geldi. 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, balta ile bir kişinin yaralandığı ihbarında bulundu. Olay yerine giden polis, binanın ikinci katındaki dairede bir çocuk babası 30 yaşındaki Nihat Baybarz’ın cesediyle karşılaştı.

        Baybarz’ın eşi, cinayeti amcasının işlediğini söyledi. Bunun üzerine 47 yaşındaki amca Zeki Baki, sokakta yürürken gözaltına alındı. Amca polise, akrabası ve kiracısı olan Nihat Baybarz’ı, çocukları taciz ettiği için balta ile öldürdüğünü söyledi. Zeki Baki’nin eşi ise ifadesinde “Zeki’nin psikolojik sorunları vardı. Nihat’ın eşini dövdüğünü kızı ağlayarak bizim eve gelip söyledi. Bunun üzerine gidip balta ile kafasına vurmuş” diye konuştu. Cinayette kullanılan balta ise apartmanın bahçesinde bulundu. Katil zanlısının taciz ifadesini de araştıran polis, iddianın doğru olmadığını tespit etti. Amca Zeki Baki tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ