Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da polis operasyonuna tepki gösteren kalabalık, ekiplere taşlarla saldırdı

        Olay, akşam saatlerinde Efeler ilçesi Osman Yozgatlı Mahallesi Hakkı Bey Caddesi'nde bulunan Arin Mirxan Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi'ne polis operasyon düzenledi.

        Özel Harekat polisi ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de destek verdiği operasyonda binada arama yapıldı, binada bulunan bazı kişiler de gözaltına alındı. Bu esnada bina önünde toplanan kalabalık slogan atarak polise tepki gösterdi.

        Gözaltına alınanlar, polis aracıyla götürülürken, kalabalık grup polise Aydınve araçlara taşlı saldırıda bulundu. Bunun üzerine ekipler kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Polis ekipleri, yapılan taşlı saldırı nedeniyle yavaş yavaş TOMA'nın yanında mahalleden ayrılabildi. Bu esnada kalabalık grup polise yine taş attı. Mahalleden çıkan polis ekipleri, Osman Yozgatlı Kavşağı'nda toplandı. Bir süre burada bekleyen polise yine taş

        atılınca ekipler daha da geriye çekildi. Meydanda ateş yakan kalabalık, biber gazıyla dağıtıldı. Polisin, olaylar sırasında bir kişiyi gözaltına alma girişimi de olay yerindekilerin tepkisi nedeniyle başarısız oldu.

        Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olaylarda polis ekipleri mahalledeki geniş güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

        Öte yandan Derneğe adı verilen Arin Mirxan'ın YPG'li olduğu ve Ekim 20014 tarihinde Kobani'de öldüğü öğrenildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ