Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da duran kamyona arkadan çarpan otomobilin içindeki kişi hayatını kaybetti

        Kaza saat 14.45’de, TEM otoyolu Yukarısoku mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 34 KD 4677 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje girdi. İstanbul yönüne giden Mehmet Alparslan kazayı görerek yardım etmek için 06 AGG 62 plakalı kamyonunu emniyet şeridinde park etti. Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 ZKS 66 plakalı önce kamyon sürücüsüne, ardından da hızla kamyona arkadan çarptı.

        Otmobil çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girerken, kimliği belirlenemeyen sürücü ile araçta bulunan bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir yaşamını yitirdi.

        Yaralanan kamyon sürücüsü Mehmet Alparslan, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Kazada yaşamını yitiren Şuayip Aydemir, Ankara'da kurulu Ezgi İnşaat Sanayi ve Ticaret'in ortakları arasındaydı. Söz konusu şirket, Elektrik Üretim A.Ş. ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelmişti. Şirket sahiplerinden İbrahim Selçuk davanın öne çıkan sanıkları arasındaydı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ