Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Abdullah Etil, Gebze İlçesi'nde bir çobanın koyunlarını otlatmak isterken donarak öldüğünü söyledi

        Kartepe İlçesi'nde bulunan Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) kar tedbirleriyle ilgili bilgilendirme toplantısına Kocaeli Vali yardımcısı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Başkan Vekili Abdullah Etil, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mustafa Altay, 3'üncü Sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı Erbil Karacan, İl Jandarma Komutanlığından Yüzbaşı Yücel Terkos, Karayolları 14'üncü Şube Şefi Mehmet Kaplan, Sakarya Dağıtım A.Ş (SEDAS) Caner Karvan, Sedaş Bakım Yönetim Müdürü Mehmet Reşat Karaman, İl Afet Müdürü Osman Sarıoğlu katıldı.

        GEBZE'DE 1 ÇOBAN DONARAK ÖLDÜ

        Kentte tüm yolların açık ve elektrikle ilgili bir sorun olmadığını fakat üzücü bir olay meydana geldiğini söyleyen Vali Yardımcısı Abdullah Etil, " Gebze İlçesi Tepe Manayır Mevkiinde merkeze 2.5 kilometre uzaklıkta sarp ve çalılık bir arazide 69 yaşındaki Nurettin Sezgin adlı çoban, dün sabah koyun sürüsünü otlatmaya çıkarmış. Akşam koyunlar çobansız döndüğünde jandarmaya haber verilmiş. Yapılan araştırmada sabaha karşı bulunan şahıs donarak ölmüş" dedi.

        Hava şartlarına göre yarın okulların tatil edilmesine kara verileceğini söyleyen Abdullah Etil, "Trafik Şube Müdürlüğünde dün 20 aracın karıştığı yaralamalı trafik kazası oldu. Elektrik kesintisi olan yer yok. Okullarımız tatil edildi. Sosyal medyadan yoğun baskı oluşuyor tatil edilmesi konusunda. Bir tatil kararı almak çok kolay değil. Tatilin çocuklar için maliyeti var. Meterolojik veriler bize geliyor.Yarın için metorolojik veriler toplanıyor. Akşama doğru yarın için kar tatili olup olmayacağına karar verilecek" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ