Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ünlüleri taşıyan uçak İstanbul'a inemeyince Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki havaalanına yönlendirildi

        Uçaktaki yolculardan bazıları karayoluyla İstanbul’a giderken, aralarında Ankara’daki ödül töreninden dönen ünlü sanatçı ve işadamlarının da bulunduğu çok sayıda yolcu, ilçede otellerde konaklamayı tercih etti.

        İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı uçuş trafiğini de olumsuz etkiledi. Ankara’dan havalanan Türk Hava Yolları’na ait 3 uçak, İstanbul’daki havaalanında kötü hava şartları nedeniyle iniş yapamadı.

        Yapılan görüşmelerin ardından uçaklar Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki havaalanına yönlendirildi. Çorlu’ya iniş yapan uçaktan inen bazı yolcular İstanbul’a dönebilmek için karayoluyla yola çıkarken, uçakta bulunan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in de araçla Edirne’ye hareket etti.

        Kötü hava şartları nedeniyle Muazzez Ersoy, Ahmet Özhan, Hakan Peker, Gökhan Özen, Zara, Ferdi Tayfur, Nurdan Tosun, spor yorumcusu Sinan Engin, sunucu Ertem Şener ve işadamı Sadettin Saran'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yolcu geceyi ilçedeki otellerde geçirmeyi tercih etti.

        ÖDÜL TÖRENİNDEN DÖNÜYORLARDI

        Çorlu’ya iniş yapan uçaklarda bulunan ünlü sanatçı ve işadamlarının Ankara Siyaset dergisinin düzenlediği ödül töreninden döndükleri belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ