Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Ataşehir’e ait 34 GAY 94 plakalı aracın fotoğrafını paylaşan kullanıcıya yanıt: Velev ki eşcinseliz

        Kurthan DEMİR / HT GAZETE

        Twitter’da bir kullanıcı, Ataşehir Belediyesi zabıta ekibine ait 34 GAY 94 plaka görüntüsünü paylaşıp plakadaki “gay” sözcüğüne atıfta bulunup “Bu plakayı emniyetten bilinçli çakmış olma ihtimalleri çok” diye yazdı.

        ÖYLEYSE BİLE...

        Bu twit’in paylaşımından sonra Ataşehir Belediyesi resmi Twitter hesabından ilginç bir cevap geldi: “Öyleyse bile bizim için hiçbir sorun teşkil etmediğini bilmeleri gerekirdi... Velev ki eşcinseliz?” Bu twit, sosyal medyada hızla yayıldı. Ataşehir Belediyesi’nin twit’inden sonra Belediye Başkanı Battal İlgezdi de resmi Twitter hesabından “Belediye olarak vatandaşlarımıza hiçbir ayrım yapmadan hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

        Ataşehir Belediyesi, Twitter kullanıcılarından büyük destek gördü. Beşiktaş Belediyesi, Twitter hesabından “Her türlü dışlama ve ötekileştirmeye karşı alışın her yerdeyiz” yazdı. Şişli Belediyesi de “Her türlü ayrımcılığa karşı biz de buradayız ayol!” diye twit attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ