Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Ahmet Davutoğlu Ege Üniversitesi’ndeki kavgada hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu’nun babasını aradı

        Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, görüşmeyle ilgili şu bilgilendirme yapıldı; "Sayın Başbakanımız Ege Üniversitesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Çakıroğlu'nu arayarak taziyelerini iletmiştir.

        Üniversitelerde birçok öğrenci yetiştirmiş bir kişi olarak bu olaylardan ayrıca üzüntü duyduğunu ifade eden Başbakanımız olayın soruşturulması ve bir ihmal var ise tespiti için iki müfettişin görevlendirildiğini ifade etmiştir. Sayın Başbakanımız benzer olayların yaşanmaması için ilgili birimlere gerekli önlemlerin alınması talimatını vermiştir."

        İÇİŞLERİ BAKANI ACILI AİLEYİ ARADI

        İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun annesi Özlem Çakıroğlu'na taziyelerini iletti.

        İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre; Özlem Çakıroğlu'nu telefonla arayan Bakan Ala, taziyelerini ifade etti.

        DHA/AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ