Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zeytinburnu'nda tramvay yolunda dehşet, anne öldü çocukları yaralı

        Kazada, Suriye uyruklu anne Zilal Nasır (37) hayatını kaybederken çocukları Yusuf(13) ve Hüda(9) ise yaralandı. Vatandaşlar aynı yol üzerinde çok sayıda trafik kazası olduğunu söyledi. Tramvay yolu üzerindeki 'Tramvay yoluna girmek yasaktır EDS ile para cezası kesilmektedir' yazılı tabela dikkatleri çekti.

        İddiaya göre kaza saat 15.30 sıralarında Çırpıcı Mahallesi, Zeytinburnu tramvay durağına yaklaşık 200 metre mesafede meydana

        geldi. Turan Güneş Caddesi üzerindeki trafik ışıklarından karşı yöne seyir halindeki 34 KR 733 plakalı otomobil, tramvay yolunda giden 67 DC 028 plakalı minibüse çarptı. Savrulan minibüs tramvay yolundan geçmek isteyen Suriye uyruklu anne ve iki çocuğuna çarptı. Minibüs demir korkuluklarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve ambulans ekiplerine bildirdi.

        Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde anne Zilal Nasır'ın öldüğünü belirledi. Yaralanan Yusuf Nasır ve kardeşi Hüda Nasır kaldırıldıkları çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Yapılan incelemelerin ardından Zilal Nasır'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Her iki sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapanan Kabataş-Bağcılar arasındaki tramvay seferleri tekrar normale döndü. Kazanın meydana geldiği tramvay yolunun üzerindeki 'Tramvay yoluna girmek yasaktır EDS ile para cezası kesilmektedir' yazılı tabela dikkatleri çekti. Vatandaşlar aynı yol üzerinde çok sayıda kaza meydana geldiğini, bir çok aracın ise yasak olduğu halde tramvay yolunu kullandığı söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ