Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şişli'de cinayet, ev sahibi kiracısını öldürdü

        Eray EROLLU (İSTANBUL)

        Gülbahar Mahallesi Karanfil Yorulmaz Sokak Sakarya Apartmanı 12/4 numarada meydana gelen olay edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. Apartman sakini bir kişi, bodrum kattaki dairenin önündeki merdivenlerin başında kanlar içinde yerde yatan bir kişiyi görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kurşunlanarak öldüğünü tespit etti.

        Cesedin yanında el yapımı bir tabanca da bulan polis, olay yerinde boğuşma izlerine rastladı. Apartman sakinlerinin tanımadığı şahsın 6 ay önce taşındığı, oturduğu dairede yataktan başka eşya bulunmadığı öğrenildi.

        Apartman çevresinde inceleme yapan polis ekipleri, ölen şahsı tanıdığı bildirilen bir kadını ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Kadının ifadesinden yola çıkan polisler, cesedin Ferhat Atik'e ait olduğunu tespit etti. Evde arama yapan polisler, bir tabanca daha buldu. Cesedi inceleyen polis ekipleri, kulağının arkasından, baldırından ve topuğundan 3 kurşunla ölen Ferhat Atik'in cesedinin yanındaki tabancanın 1 kere ateşlendiğini, 2. merminin namluya sıkıştığını tespit etti. Ev sahibini bulmak için araştırmalarını derinleştiren polisler Kurtuluş'ta oturan Ercan Kılan'ı gözaltına aldı.

        Üzerinde bir tabanca bulunan Ercan Kılan, kiracısını öldürdüğünü itiraf etti. Kılan'ın cinayeti neden işlediği ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde vereceği ifadeden sonra belli olacak. Yapılan incelemelerin ardından ceset Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ