Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Boyanın tamponuna dökülmesine sinirlenen araç sürücüsü, Kurtoğlu’nu tabancayla vurup öldürdükten sonra kaçtı

        Gaziantep’te boyacılık yapan Sinan Kurtoğlu (21), 2 ay önce sevgilisinin evinin duvarına kırmızı boyayla yazı yazarak aşkını ilan ettikten sonra motosikletiyle evine dönerken gri renkli hafif ticari araca arkadan çarptı.

        Boyanın tamponuna dökülmesine sinirlenen araç sürücüsü, Kurtoğlu’nu tabancayla vurup öldürdükten sonra kaçtı. Polis, 43 güvenlik kamerası görüntülerini ve gri renkli 700 hafif ticari aracı inceleyip 750 kişiyle görüşerek şüpheli Nuh K.’ya (28) ulaştı.

        Cinayetin ardından tek ipucu olan kırmızı renkli boyayı incelediği araçların tampon kısmında bulamayan polis, suç kaydı olan veya suça eğilimli olanlara yoğunlaştı. Takibe alınan araçlardan birinin tamponunun değiştirildiğini saptayan polis, araç sahibini gözaltına aldı.

        Sahibi aracı olay günü arkadaşı olan Nuh K.’ya verdiğini söyleyince yakalanan Nuh K., suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ