Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ve Başbakan Davutoğlu'na sert yanıt verdi

        ANKARA

        Bahçeli, “Tırnakçılıkta ustalaşanlar, tırtıklamakta uzmanlaşanlar, tırnak edebiyatı yapıp tırpanladığı topraklarımızın bedelini ödemekten kaçıyorlar” dedi.

        Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Teröristlerden izin alıp türbemizi bombalayan, türbedar milletimize düşmanlık eden kaçgınlar taifesi bir de edep hatırlatması yapıyor. Oturdukları koltuğa on gömlek küçük gelen taslak zihniyetler söküklerini dikmek, yırtıklarını yamamak yerine edep sorusu yöneltiyorlar.

        Edep; karanlık sarayın duvarlarında hiç çınlamayan, yurt topraklarını PKK’yla imha edenlerin alınlarında hiç yazmayan bir değerdir.

        Edep; Süleyman Şah’ın kemiklerini muazzep kılıp vatana düğüm atan vefasızların, dili laçkalaşmış vizyonsuzların tam zıt kutbudur” ifadesini kullandı.

        ‘KAZA AYDINLATILSIN’

        Bahçeli, Malatya’da iki RF-4E keşif uçağının düşmesiyle ilgili de “Aynı anda iki uçağın düşmüş olması yüzeysel açıklamalarla geçiştirilemeyecek kadar mühim bir hadisedir” dedi. Bahçeli, kazanın içyüzünün aydınlatılması maksadıyla, gereken idari ve adli tahkikatın eksiksiz icra edilmesini beklediklerini dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ