Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karabük'te eşi cep telefonu mesajlarını gören kadın köprüden atlayıp öldü

        Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Azem Y., iddiaya göre 5 yıllık eşi Elmas Y.'nin cep telefonunda başka bir erkek ile mesajlarını gördü. Azem Y., eşinin ağabeyini arayıp durumu anlattı ve konuşmak için buluşmaya karar verdiler. Bu sırada eşinin durumu öğrendiğini ve ağabeyine anlattığını öğrenen Elmas Y., evden kaçtı.

        Elmas Y., otostop çekerek bindiği araçtan yaklaşık 5 kilometre sonra Karabük-Safranbolu Çevre Yolu'nda indi. Elmas Y., Beşbinevler ile 100'ncü Yıl Mahalleleri'ni birbirine bağlayan üst geçide çıktı.

        Görgü tanıklarının ifadesine göre Elmas Y., telefonla görüşme yaptıktan sonra üst geçitten atladı. Asfalta düşen Elmas Y.'ye, A.K. yönetimindeki 16 DJ 258 plakalı otomobil çarptı. Elmas Y., olay yerinde hayatını kaybetti.Polis, yolu ulaşıma kapatarak önlem aldı. Elmas Y.'nin yakınları sinir krizi geçirdi.

        Polis, kadının yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Elmas Y.'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ