Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bebeği alınmazsa kolunu kaybetme riski olan Ayşe Kocaoğlu'na kürtaj yapıldı

        Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın 1'inci katında, geçen 8 Şubat'ta meydana gelen olayda iddiaya göre Gökhan A., yaklaşık 5 aydır ilişki yaşadığı, kendisinden ayrılmak isteyen Ayşe Kocaoğlu ve annesi Şule Kocaoğlu ile tartıştı av tüfeğine sarıldı. Gökhan A.'nın av tüfeğinden çıkan saçmalarla Ayşe Kocaoğlu'nu sol omuzundan yaralandı annesi Şule Kocaoğlu ise yaşamını yitirdi.

        Yaralı Ayşe Kocaoğlu'nun, müdahale sırasında 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kadın, karnında bebeği olduğu için enfeksiyona karşı ilaç verilmediği, istemesine rağmen baba izni olmadığındankürtajyapılmadığını öne sürdü. Kolunu kaybedeceğini, tek koluyla üç çocuğa bakamayacağını dile getiren genç kadının feryadı Türkiye'de her kesimden yankı buldu. Sağlık Bakanlığı da dün öğleden sonrakürtajkararının alındığını, ayrıca kolunun kesilmesi tehlikesi bulunmadığını duyurdu.

        Bugün öğle saatlerinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ne alınan Ayşe Kocaoğlu'nakürtajişlemi uygulandı. Kocaoğlu'na Sosyal Hizmetmetler İl Müdürlüğü'nün görevlendirdiği bir görevlinin refakat ettiği belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ