Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir baba kızını rahatsız eden Şevket Kırbıyıklı'yı öldürdü

        İsmet ACAR/BURSA

        Olaydan sonra kaçan baba, teslim oldu.

        Olay önceki gece Bursa'nın Çiftehavuzlar Mahallesi'nde yaşandı. 18 yaşındaki A.B., üç ay önce baba evini terk edip, uyuşturucu suçundan poliste kaydı bulunan ve aynı suçtan da arandığı öğrenilen 20 yaşındaki Şevket Kırbıyıklı ile birlikte yaşamaya başladı. Ancak ikili anlaşamadı ve genç kız yaklaşık bir ay önce babası emekli Ö.B.'nin (53) evine döndü.

        MÜZİK AÇIP NARALAR ATINCA...

        İddiaya göre Şevket Kırbıyıklı, kendisini terk eden A.B.'yi rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden aile, genci karakola şikayet etti. Önceki gece bazı arkadaşlarıyla bir otomobille yine genç kızın evinin önüne gelen, yüksek sesle müzik açıp tur atmaya başlayan ve naralar attığı öne sürülen Şevket Kırbıyıklı'ya evden çıkan genç kızın babası pompalı tüfekle ateş etti.

        Yaralanan genç kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından kaçan Ö.B., bir gün sonra emniyete gelerek teslim oldu. Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Ö.B., olaydan pişman olduğunu söyledi. Ö.B., cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Komşuları da ölen Şevket Kırbıyıklı'nın ailenin evlerinin önünde sürekli araçla dolaştığını, yüksek sesle müzik açtığını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ