Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcamam'da düzenlene il başkanları toplantısını ardından bir basın toplantısı düzenledi

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcamam'da düzenlenen MHP İl Başkanları toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenledi. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli başlıklar:

        - Bugün Türkiye'yi, vatanını satmış, topraklarını terk etmiş, milletini bölmeye azmetmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Milletin itibarıyla alenen oynayan çürümüşler iktidardadır. Milletin sabır ve asaleti kurtuluşu sağlayacak, ihanetin belini kıracak yegane çaredir.

        'KAMERA KARŞISINDA ŞOV'

        - Bugün yeniden milli mücadele şartları oluşmak üzeredir. Çanakkale'de püskürtülener AKP'ye nüfuz etmişlerdir. AKP'nin PKK'yla kurduğu ihanet tüm yönleriyle deşifre olmuştur.

        - Başbakanlık ofisinde AKP-PKK şebekesi müşterek açıklama yapmıştır. 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, mahcubiyet hali gösterilmeden ilan edilmiştir. AKP-PKK'yla birlikte kamera karşısında şov yapmıştır.

        'İŞGAL KOMİSERLERİNDEN NE FARKLARI VAR'

        - Muhafazakar, onurlu, ağzı dualı kardeşlerim arkasında durduğunuz parti, Türkiye'yi teröristlere tapulamak üzeredir. Dolmabahçe'de Türk milleti yok sayılmıştır, bölücü terör örgütü fermanını yayınlamıştır. Erdoğan ve Davutoğlu'nun hiç mi milli ruhu kalmamıştır? Bunların mütareke yıllarındaki işgal komiserlerinden ne farkı vardır?Açıklamada yer alan bakanlar PKK’nın maskarası haline gelmeyi izzeti nefislerine nasıl sindirebilmişlerdir.

        - Öcalan canisi, sözde mesajında 30 yıllık çatışmanın demokratik çözüme kavuşturulmasından bahsetmektedir. Bebek katili 21 Mart 2013 Temmuz'unda kalabalıklara okunan mesajında 'Artık silahlar sussun' diyordu. Yeni bir süecin başladığını söylüyordu. Aradan geçen sürede PKK silah bırakmamıştır.

        'TOPRAK ALMADAN SİLAH BIRAKMAYACAKLAR'

        - Demeki ki caninin serbest kalmasına AKP 'Evet' demiştir. PKK'nı silah bırakacağını iddita etmek tahmini imkansız bir şuursuzluktur. PKK'dan kongre toplayacağını beklemek saflık değilse ihanettir. PKK Türkiye'den toprak almadan silah bırakmayacaktır.

        - AKP artık hem HDP hem PKK'dır. Erdoğan ve Davutoğlu iflas etmiş, omurgasını kaybetmiş iki bölücü şahsiyet olarak PKK'nın kanlı tarihindeki yerlerini almış, layığını bulmuşlardır.

        GENELKURMAY ESKİ BAŞKANI ÖZKÖK'E ÇAĞRI

        - Öcalan'ın demokratik siyaset uydurması Türk siyasetine biçilmiş kefendir. AKP-PKK verkaçı Türkiye'nin kalesin gol olup yağmıştır. Erdoğan’ın 'Hocam' dediği, AKP’nin Özel paşasına eleştirilerimize alınankasaptaki ete soğan doğrayamayan emekli paşa sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz söyleme cesaretini gösterecek misin?Nedir sizleri korkutan, nelerdir sizleri baskı altında tutan? Genelkurmay başkanlarına terörist suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı ve isabetli sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatlı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan Özel insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?"

        'BAŞKANLIK İÇİN HER TAVİZE HAZIR'

        - Böyle zifiri karanlıkta 7 Haziran seçimleri yapılacaktır. Erdoğan Başkan olmak için her tavizi vermeye, her meydan okumayı sineye çekmeye hazırdır. Arabistan'a giderken '12 yılda ne istedi de hükümet vermedi diyerek' suç üstü basılmış, Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Bu nasıl cumhurbaşkanıdır?

        - Başkent Ankara'nın emanetlerini çiğnetmeyeceğiz. Yeni bir İstiklal Marşı yazdırmayacak, bayrağı indirmeyecek, vatanı böldürmeyeceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ