Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Lise öğrencisini uygunsuz görüntüleriyle tehdit edip fuhuş tuzağına düşüren 14 kişinin davası başladı.

        İsmet ACAR/BURSA

        Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde bir lisede öğrenim gören B.Ç.nin(17) fuhuş tuzağına düşürüldüğü şeklindeki telefon ihbarıyla harekete geçen polis, geçtiğimiz haziranda genç kızın ifadeleri doğrultusunda 14 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan 11'i tutuklanırken, genç kızla uygunsuz görüntülerini tehdit unsuru olarak kullanarak 2 yıl boyunca ilişkiye girdikleri, para karşılığı ilişkiye girmeye zorladıkları belirtilen 3'ü tutuksuz 14 kişinin davası Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.

        "KORKTUĞUM İÇİN KİMSEYE ANLATAMADIM"

        "Tecavüz, taciz, tehdit ve hürriyeti tahdit" suçlamalarıyla yargılanan 3 ile 24 yıl hapis cezası istenen sanıklardan 6'sı tutusuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 5'ninin tutukluluğunun devamına karar verildi. Sanıklar B.Ç. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini iddia ederken, psikolog eşliğinde ifade veren ve koruma altında bulunan B.Ç. ise korktuğu için başına gelenleri kimseye anlatmadığını belirtirken, sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Baba O.Ç.'nin de sanıklardan şikayetçi olduğu dava tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ