Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 4 LCD televizyonu 30 saniyede çaldılar

        Olay, dün saat 05.00 sıralarında Keçiören'de yaşandı. Otomobille Etlik Caddesi üzerindeki emlak ofisine gelen kar maskeli 3 hırsızlık zanlısı, demir kesme makasıyla ofisin cam kapısını kırarak içeri girdi. Duvara monteli 4 adet LCD televizyonu yerlerinden söken zanlılar geldikleri otomobille olay yerinden uzaklaştı.

        Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere göre, otomobilden inen 3 zanlı önce emlak ofisinin içini kontrol ediyor. Daha sonra zanlılardan biri araçtan demir kesme makasını getiriyor. Zanlılar içeri girmeden önce aracın arka kapısını açık bırakıyor. Kapının kilidini açamayan zanlılar makasla cam kapıyı kırarak parçalıyor. Zanlıların televizyonları yerlerinden sökerken de büyük bir çaba gösterdikleri görülüyor. Televizyonların sökülmesiyle ise sigorta atıyor ve kameralar kapanıyor.

        İşyeri sahibi Yunus Güven, güvenlik şirketinden gelen alarm uyarısıyla ofise geldiklerinde olayla karşılaştıklarını belirterek; "Geldiğimizde kapı parçalanmıştı. 30 saniyede 4 tane televizyonu alıp götürmüşler. Sonra polis geldi. Rapor düzenlediler. Kameralardan görüntüleri izledik. O kadar rahat hareket ediyorlar ki. Çevremizde de yaşanıyordu. Duyuyorduk. Bugün bizim başımıza da geldi. Daha önce olmamıştı. Haliyle şaşırdık. İnsanlarda maneviyat kalmamış. Allah korkusu kalmayan insan ne alarmdan korkar, ne cam kapıdan, ne de güvenlik kamerasından. Bir an önce bulunup ceza almalarını istiyoruz'' diye konuştu. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ