Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bara girişine izin verilmediği için kavga ettiği güvenlik görevlileri tarafından dövülen kişi dehşet saçtı

        Emrah YILMAZ/HABERTÜRK

        Olay cumartesi gecesi saat 04.00 sıralarında Gazi Kadınlar Sokağı’nda meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen O.U., arkadaşı H.E. (25) ile gittikleri bir bara girmek istedi. Aşırı alkollü oldukları gerekçesi ile içeri girmelerine izin verilmeyen O.U. ve H.E. ile barın güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Mekâna alınmayan ve dövüldüğünü ileri süren O.U. Karşıyaka İlçesi’ndeki evine gidip yanına aldığı pompalı tüfekle tekrar aynı barın önüne geldi. Sokaktaki kalabalığa aldırmayan O.U. çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

        Sokaktakiler korku ile kaçarken 3 el ateş eden O.U. yaya olarak sokaktan uzaklaştı. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle 10 kişi hafif yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedavileri tamamlanan yaralılar daha sonra taburcu edildi.Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, O.U.’yu olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ