Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 18 günlük gelin Delal Satıç, baba evine geldikten bir gün sonra intihar etti

        Delal Satıç’ın babası Mahmut Satıç, kızlarını bir süre önce Serhat D. (22) ile evlendirdiklerini söyledi.

        Dün gazetelerde yer alan dünürünün ifadelerini yalanlayan Satıç, başlık parası almadıklarını, kızın çeyizinin tamamlanması için damadın ailesinin 4 bin lira destek sunduğunu ifade eden Satıç, “Biz ayrıca 2 bin lira harcayarak çeyizi tamamladık” dedi.

        Satıç, “Kayınpederi evlerinde kaçak elektrik tespit edilmesinden kızımı sorumlu tutup dövmüş. Kızım kendini odaya kilitlemiş. Gittiğimizde kızımı kan içinde gördük. Delal’in boynuna 5-6 dikiş attılar” şeklinde konuştu.

        Kızlarının baba evine geldikten 1 gün sonra intihar ettiğini belirten Satıç “Tüfekle kendine ateş etmişti, hastaneye götürürken yolda öldü. Geri getirdik, öldüğü yere bırakarak jandarmaya haber verdik. Bir suçumuz varsa bu tespit edilecektir” diye konuştu.

        Olaydan sonra damadının ve yakınlarının kendilerini aramadığını ileri süren Satıç, “Olay nasıl oldu diye bile sormadılar” dedi.

        Baba Mahmut Satıç, “Benim canım gitmiş, dünür ‘Düğünde 80 bin lira masrafım oldu’ diyor. Üstelik kızım onların altınlarını da buraya getirmedi” ifadelerini kullandı.

        Anne Sabiha Satıç ise “Kızım, eşinin deli olduğunu söyledi. ‘Beni bir daha ona göndermeyin’ dedi. Kızımı istemeye geldiklerinde Serhat’ın psikolojik sorunlarının olduğunu bilmiyorduk. Daha sonra çocuğun raporlu olduğunu, ilaç aldığını öğrendik” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ