Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İntihar eden er Abdullah Samet Çoklu'nun son notu ortaya çıktı

        Çoklu'nun intihardan önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabına, "Kendimi suçlu buldum. Kararım kesin. Suçum idam. Affedin beni. Bu dünyanın yükü ağır geldi" diye yazması dikkat çekti.

        Adana'nın Aladağ İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan jandarma er Abdullah Samet Çoklu, iddiaya göre telefonla konuştuğu kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra kalorifer dairesine inerek kendisini buradaki boruya asarak yaşamına son verdi. Nöbete gelen asker tarafından bulunan Çoklu'nun cesedi, Askeri Savcı'nın yaptığı incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Dün gece memleketi Ordu'nun Fatsa İlçesi'ne getirilen jandarma er Çoklu için bugün cenaze töreni düzenlendi.

        İlk olarak Fatih Mahallesi Savaş Sokak'taki evlerinin önünde akraba ve komşularının helalliği alındıktan sonra Fatsa Orta Büyük Cami'ne getirilen askerin cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası ilçeye bağlı Küçükkoç Köyü'nde toprağa verildi.

        İntihardan önce Abdullah Samet Çoklu'nun sosyal paylaşım sitesinde, "Nereden bilebilirdim ki yolun sonunun karanlıklara çıktığını. Nereden bilebilirdim ki gırtlağıma kadar çamura saplanacağımı ? Nereden bilebilirdim ki o yoldan bir daha geri dönüş olmadığını ? Söyleyin bana lütfen, kim hayatının en verimli ve güzel yıllarında ölmek ister ki ? Hem de kendimi öldürmek suçundan. Suçluyum çünkü aç gözlüyüm. Kendimi suçlu buldum. Evet, aç gözlülük sonucu hayatı kendime yettirememekten. Kendimi suçlu buldum. Evet, kendimi öldürmeye teşebbüsten kendimi suçlu buldum. Kararım kesin. Suçum idam. Affedin beni. Bu dünyanın yükü ağır geldi" diye yazdığı görüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ