Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile Hülya Avşar arasında polemik, MHP'den Hülya Avşar'a tepki, Hülya Avşar'dan MHP'ye yanıt

        HABERTÜRK

        MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "AKP hükümetlerinin ihanet projelerine desteğini her fırsatta açıklayan Hülya Avşar'ın ya da yeni öğrendiğimiz ismi ile Ello kızı Malakan'ın TRT tarafından bu şekilde ödüllendirilmesi elbette sürpriz değildir. Ello kızı Malakan'a yakışacak rol, aslında bölücübaşının akrabalarını canlandırması olacaktır" dedi.

        TRT'yi de eleştiren Büyükataman, "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar. Herkes aklını başına alsın" ifadesini kullandı.

        HÜLYA AVŞAR'DAN YANIT: SANA NE LAN?

        Hülya Avşar ise eleştirilere tepkisini yazılı açıklamayla ortaya koydu.

        Açıklama şöyle:

        "Velev ki bir partiye destek veriyorum. Velev ki Ello kızı Malakan'ım. Velev ki Hülya Avşar'ım. Velev ki Beşiktaşlıyım. Velev ki Kürt'üm. Velev ki Türk'üm. Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da bana ne? 32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Haddinizi bilin."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ