Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Safinaz Öretmen İstanbul'dan Kars'a geldiği gün öldü

        Sanfinaz Öretmen'in İstanbul'dan Kars'a geldiği gün ölmesi arkadaşlarını derinden üzdü.Bitlis'in Hizan ilçesi Koçyiğit köyü nüfusuna kayıtlı ve ailesi ile birlikte İstanbul'da oturan Safinaz Öretmen, yarı yıl tatilinin sona ermesi üzerine İstanbul'dan otobüsle bu sabah Kars'a geldi.

        Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait kız öğrenci yurduna giden Safinaz Öretmen, arkadaşları ile kuçaklaştı. Yurttaki odasında bir ara "Nefes alamıyorum" diye rahatsızlığını dile getiren Safinaz Öretmen'in fenalaştığını gören akradaşları 112 Acis Servisten ambulans istedi.

        Ambulansla Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Safinaz Öretmen'in yolda yaşamını kaybettiği belirlendi. Doktorlar, Safinaz'ın Masif Pulmoner emboli atması sonucu hayatını kaybettiği teşhisinin konulduğunu, asıl ölüm nedeninin Adli Tıp tarafından belirleneceğini bildirdi.Hastanede önünde toplanan arkadaşları "nefes alamıyorum" diye Acil Servise kaldırılan Safinaz'ın ölüm haberiyle yıkıldılar.

        Öğrenci arkadaşları, Safinaz için gözyaşı döktü. Safinaz Öretmen'in ölüm nedenenin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Safinaz 'ın cenazesi, Adli Tıp'tan ailesinin bulunduğu İstanbul'da toprağa verilecek.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ