Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'de Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz'e milletvekilliği aday adaylığı önerisi götürrülecek

        25'inci dönem milletvekili genel seçimleri için süreç işliyor. Partiler ise iddialı aday adaylarıyla oy oranlarını artırmak için çabalıyor. Seçim öncesi AK Parti'de iki sürpriz isme teklif götürmeye hazırlanıyor. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski başbakanlardanNecmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz’ü milletvekili adayı göstermek için teklif götürecek.

        GÖSTERİLECEĞİ İL BABASININ SEÇİM BÖLGESİ

        Yeni Şafak gazetesinden Fazlı Şahan'ın haberine göre,Milli Görüş'ün siyasi temsilini üstlenen Saadet Partisi ile yollarını ayıran Fatih Erbakan’a teklif götürülmesi parti kurmaylarınca da 'Olur ' aldı.Erbakan’ın Başbakan Davutoğlu’nun memleketi ve merhum Erbakan’ın seçim bölgesi olan Konya’dan aday gösterileceği belirtildi.

        #yataytekli#haber#1053233 #center#

        Fatih Erbakan'ın yanı sıra, Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz’e teklif götürülmesi de gündemde.Altınöz’den "Evet" yanıtı alınması durumundaİstanbul veya Ankara’dan aday gösterilmesi bekleniyor. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın’ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor.

        'VEFA BORCUNU ÖDEMEK İSTİYORLAR'

        AK Parti için adı konuşulan Fatih Erbakan, geçen günlerde milletvekilliği konusunda şu ifadeleri kullanmıştı: Erbakan hocamızın ismine olan teveccüh ve ilgiden dolayı milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemek istediklerini ve bendenizin Meclis’e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ