Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Churchill, 'Türkler uzadığında budanmalı' demişti bu ülkeyi budattırmayacağız" dedi

        Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıya katılıdı. Burada bir konuşma yapan Bakan Güllüce, eski İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in, “Türkler eğer yüksek refaha ulaşırlarsa cihangirleşir. O yüzden onlar uzadığı zaman budanması gerekiyor” dediğini anlattı.

        'BÜTÜN DÜNYA BİR ARAYA GELSE...'

        Güllüce, sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi biz bunlara göre fazla uzadık. Bütün dünyada işbirlikçileri, içeride de bir kısmı dahil olmak üzere Türkiye üzerinde operasyon yapıp budama ile ilgili projeler düşünüyorlar. Ama siz diyorsunuz ki biz 7 Haziran’da öyle bir oy vereceğiz ki bu ülkeyi budattırmayacağız. Biz bu ülkeyi budattırmayacağız Churchill Amca. ‘Tanklarınızla, toplarınızla gelseniz’ diye bir marş vardır. Biz de onlara diyoruz ki, bütün dünya bir araya gelin. Bütün oyunlarınızı, şeytanlıklarınızı, hilelerinizi ve iftiralarınızı yapın. Millet ve Allah bize yeter, diyoruz. Biz yine iktidar olacağız.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ